Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Milyen a Fidesz? Ilyen!

2014. március 25. - Harun al Rasid

Amikor a pénz nem számít...

Amikor a pénz nem számít...

Amikor dr. Toller László, Pécs polgár mesterét gépkocsi baleset következtében kórházban kezelték, a munkáját ellátni nem tudta. A Fidesz nagyon fel volt háborodva, hogy a kómában fekvő Toller László részére fizetik fizetését, ami  650 ezer Ft volt.

Most Schmitt Pálnál nem számít a pénz! Schmitt Pál kapja az 1.750.000 Ft fizetését!

Kapja nyugdíját, ez csak 432.000 Ft. A tulajdonát képező 3 ház kiadásából kb. 500.000 Ft bevétele van.

Makray Kati, a felesége szintén kiemelt magas nyugdíjat kap.

Ezen kívül az állam vett 180 millió Ft-ért házat Schmittnek, melyben élete végéig élhet, nem kell rezsit fizetni!

/Te mennyit fizetsz a gáz, villany, víz és szemét szállítási számládért?/

Gépkocsi, vezetővel együtt jár neki. Ezeket Orbánék közpénzből fizetik neki.

A nagy hazafinak lányai Amerikában élnek!!! És hogy a repülő jegy ne terhelje Schmitt saját pénztárcáját, ezért el akar vállalni valami állami tisztséget, és akkor ingyen utazik lányai meglátogatására Amerikába.

Természetesen ez is közpénzből történik.

A zongorát, amit 8 millióért vettek neki, viheti az új házba.

Tessék megmondani, életében mit tett ekkorát ez a hazug ember, amivel ezeket a kiváltságokat kiérdemelte?

Kérlek benneteket, hogy mennél több helyre küldjétek szét ezt az üzenetet, hadd lássa a NÉP, hogy Orbánéknak a szeme sem rebben, ha közpénzből fizetni kell a barátoknak.

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai és érvényesül.

Azért én ennyi millióért sem lennék gerinctelen talpnyaló.

Arról nem is beszélve, hogy – miután feladta a szakdolgozat jusztis elkészítéséről szőtt álmát (ami nem megy, azt ne erőltessük) - majdnem az egész ország rajta röhög.

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr358360238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

62853 2014.03.25. 09:40:06

Óh kelet bölcse, Allah növessze hosszúra szakálladat, a felcsúti kis pocakos zsebcézár bandája és az őt követő 300 forintos budiforradalmárok már csak ilyenek. Ők a szövegkörnyezetből kiragadott mondato(ko)n, szavakon évekig tudnak lovagolni és gyűlöletet szítani. A saját teljes mondadójuk fölött, amiből nem lehet, nem kell, semmit sem kiragadni, kiemelni, simán átsiklanak, mintha nem is történt volna meg. Semmi következménye nincs a hazug, gyűlöletkeltő mondataiknak.

gogu 2014.03.25. 10:20:53

"Semmi következménye nincs a hazug, gyűlöletkeltő mondatai"-dnak!!!

291070 2014.03.25. 10:41:19

3.gogu, édes fiam, mégis, melyiket tartod annak? mesélj, iszom szavaid!

163107 2014.03.25. 11:35:27

Teljesen természetes. Ha Plagi papa becsületes, szavahihető, rendes ember lett volna, Orbán szóba se áll vele. Neki ilyen necces, zsarolható, gerinctelen alak kell. És aztán azt busásan jutalmazza - mert még kedveli is, épp mert tolvaj, plagizátor és hazug - Ov. szemében ez azt jelenti "tökös legény" - emellett tökéletes csicska volt. Hogy a mi pénzünkből jutalmazta? Ahogy a többit is. Vajon mennyibe került az a hamis Kohl levél, amivel mindenütt hencegnek? Csak éppen nem írhatta Kohl, aki nem is tud róla - évek óta magatehetetlen beteg, se beszélni, se írni, se menni nem tud. http://www.spiegel.de/international/germany/friends-of-helmut-kohl-say-he-is-a-virtual-prisoner-in-his-own-home-a-857827-2.html

163107 2014.03.25. 11:38:57

http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/368676_helmut_kohl_gatlastalan_kihasznalasa Ezek rosszabbak, mint a hullagyalázók. "Évek óta foglalkozik a nemzetközi sajtó azokkal a levelekkel, amelyek Kohl aláírásával jelennek meg, és hiteles sajtóorgánumok azt gyanítják (Spiegel, Guardian), hogy ezeket a leveleket nem Kohl írja, aki képtelen kommunikálni, hanem felesége – feltehetően megrendelésre. Már évekkel ezelőtt megkérdőjelezték a Kohl nevében megjelent írások hitelességét. " És jellemző a magyar média állapotára, hogy ezt a hamisítványt MINDEN orgánum átvette, és úgy közli, olyan szalagcímmel, mintha valóságos lenne. Mint Plagi bá doktorija.

291070 2014.03.25. 12:05:23

kétségtelen, hogy gátlástalanul hazudnak. kizárt dolog, hogy kohl tegezné orbánt a) mivel a németeknél a tegezés ugyancsak bizalmas viszonyban áll meg b) kohl mikor is került volna ilyen viszonyba orbánnal? c) őexelenciája címzés és kedves barátom megszólítás, ugyan, kérem!

163107 2014.03.25. 13:06:34

Háát, Rasid, csúcsteljesítmény lenne egy magatehetetlen, már nagyjából vak, tolólokocsis, agyvérzéses, beszélni és természetesen írni nem tudó embertől egy ilyen "tartalmas" levél. Kohl, szegény - és ez nagyon szomorú - már évek óta van ilyen állapotban, hermetikusan elzárva a külvilágtól - hamarosan lefordítom az angol nyelvű cikket és feltesszem.

328458 2014.03.25. 14:41:51

Valahogy az érdem, és az érdemtelenséget a helyes arányba kellene hozni országunkban. Ezért - e itt írt jelenség IS egyértelműen példázza - ennek a rendszernek mennie kell, mert a továbbiakban az állami bevételek megfelelő - népi - felügyeletéről gondoskodni illenék, a kiskirályok garázdálkodásának véget kell vetnünk. Minden magyarnak ezért kell elmennie a szavazó helyiségbe, és a megfeleő egyértelmű döntésével ennek további gátját szavazatával kell kifejeznie.

328458 2014.03.25. 21:50:27

Kapcsolódva az érdemtelenség jelenségéhez szembeszökő, hogy míg 4 millió magyar ember a létminimum, vagy jóval alatta tengeti életét, egy írni-olvasni nem tudó ( mert ha tudna olvasni nem írhatta volna alá azokat a törvényeket, amelyekre rátette a nyomtatott aláírását ) hogyan kaphat havi 1,7 millió forintot, teljes ellátást (!) az 500000 ft-os havi nyugdíja mellett ?! Ugyanakkor utolsó éveiben IS vegzálják a korábbi nyugdíjasokat ! Ezeket az ellentmondásokat - a kapitalista rendszer keretében IS van lehetőség rá - mind rendezni illene egy emberi arcú társadalomban !
süti beállítások módosítása