Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Ennyi volt

2013. október 13. - Harun al Rasid

mert nincs értelme tovább.

mert nincs értelme tovább.

Technikai problémák,  béna szolgáltató, bóvli írások a kiemeltben... a Nolblog hattyúdalát látjátok, kedves olvasók. Technikai problémák, egy Nolblogon, ami még akkor sem fordult elő, amikor a béta verzióra átálltak? Egy szolgáltatóra hivatkozni, aki vagy béna, vagy nem szorítható rá a probléma elhárítására, az vagy egy rossz szerződés következménye, vagy egy erélytelen megbízó hozzáállása.

Egyik rosszabb, mint a másik.

Az ezen a fórumon olvasható "összeesküvés elméletek" és vélt kulisszák mögötti egyezségek sejtetései még ennél is rosszabbat sugallnak.

A magam részéről, mint az ellenszek.nolblog szerkesztője megszüntetem ez a blogot. Az utóbbi időben úgyis csak Róna Gyuri és jómagam írtunk postokat, a többi szerzőtárs vagy elhallgatott (itt), vagy átjött velem a KMH-ra, ahol önálló rovatként működik az ellenszék. Ellenzékben, természetesen.

Javaslom egykori szerzőtársaimnak, kik még folytatják a reménytelen küzdelmet a szerkikkel, cselekedjenek hasonlóan, és emelt fejjel húzzák le a rolót.

Ez a Nolblog már nem az a Nolblog, ahol büszkén nyilvánítottuk ki véleményünket a világ, az ország és a Fidesz dolgairól.

Van még elég fórum. A Nolblog maradjon csak meg a széplelkeknek, kertészeknek, főzőtanfolyamosoknak és légi forgalmistáknak.

Üdvözöl mindenkit a kényszerből keleti bölccsé lett harunalrasid.

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr758360118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása