Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Orbán világnemzetileg szotyolázik

2012. augusztus 30. - Harun al Rasid

avagy, az olajos magvak jót tesznek a prosztatának!

avagy, az olajos magvak jót tesznek a prosztatának!

Adva van egy nemzetközi klubbmérkőzés, ahol nemzetünk gyámola részt vesz, mint egyszerű néző, az OTP álnoka és a klub tulajdonosa társaságában, szoros segg a segghez ülésrendben.

Mit vesz észre a pór? Népünk boldogságán - erősen kihízva - a kőszegi klepetus virít, amiben korszakalkotó kijelentéseket tett! Nomármost, a pór fejében gyökeret ver a gyanú: ezt azóta se vette le, vagy Anikó asszony sietőst kimosta, vagy van még belőle két tucat a gardróbban. Mivel ritka gagyi darab, egyik megoldás se túl reményt keltő. De hát izlések, ugyebár...Volt egyszer egy tanácsadó, bizonyos Ottlik, aki öltözködési tanácsokat adott a frissen pozícióba került bugrisoknak. Sajnos, nem találkozott Orbánnal, pedig ő legalább megszolgált a fizetéséért. Mármint, Ottlik. Kiderült, hogy mihez, mi illik, meddig érhet egy nyakkendő, milyen legyen a zokni színe és hossza, stb. stb. Ahogy elnézem a parlament jelenlegi öltözködési stílusát, nem ártana reaktiválni az öreg fiút. Orbán esetében különösen.

Azután ott van a szotyola. Szerintem a közvetítés alatti vágókép megjelenése óta nyugati elemzők tucatjai vizsgálják, hogy egy európai közösségi ország miniszterelnökét mi késztetheti madáreledel evésére, és annak meglehetősen gusztustalan, nyálas padlóra köpködésére? Nos, alapvetően rossz a kiindulás: Magyarország nem európai, hanem félázsiai ország, és ott a törzs főnökének - oppardon, a miniszterelnökének - ez az ősi szokásokkal történő együtt élés jelzése! Tehát tessék csak békén hagyni a Kárpát-medence géniuszát, ő tudja, mi az, hogy népi hagyomány! Majd tessék szólni, ha az orrát piszkálja. Nyugi, nem kell sokáig várni.

Most jön a fű - mármint, a pályán. A Wembley-ben, a müncheni Stadionban, a San Siró-ban nem található ilyen, sehol egy kirúgott gyeptégla, a kapuk előtt billiárdasztal simaságú, maga a magyar csoda! Elvégre a VB-re is mi szállítottuk, mint hungaricumot - azt hiszem, a fideszes idők egyetlen sikeres exporttermékeként. Nekem nem volt szerencsém ilyen füvön játszani. A népligeti Ganz-pályán, egy tizeneggyes sikertelen védésénél - bah, micsoda csacskaság, azt nem lehet védeni, csak rosszul rúgni - 8 napon túl gyógyulóan húzta le a bőröm az a proli gyep, a budafoki téglagyári meccsen meg már el se voltam hajlandó vetődni, mivel - érthető módon - téglagyári salakkal volt borítva a pálya. Ki is kaptunk, de nem miattam, hanem, mert mi kevesebb gól rúgtunk, mint az ellenfél! Hiába, régi igazság ez!

Hogy mi lesz a meccs vége? Kit érdekel? Ha a Vidi győz, mennybe megyünk, valszeg javul a forint, a devizahitelesek örömkönnyeket hullatnak, Orbán babérkoszorút kap, mert hát ez is neki köszönhető, egy világnemzet meg bebizonyította, hogy a szotyola, mint olyan, GDP növelő eszköz!

Amúgy is, erőt kell mutatnunk, mert kérem, mi vagyunk a jövő!

Ha veszt a Vidi, valaki majd összesöpri a szotyolahéjat, és ráfogjuk a nyuszira...

P.s.: nyert a Vidi. De azért össze kell söpörni a szotyolahéjat. Nem ártana a post becsengetőjében inkrimináltak alól külön zacskóba gyűjteni. Jól jön még a későbbi DNS-vizsgálatokhoz.

Basszus, végig se gondoltam...lehet, hogy Orbán csak természetes gyógymódot használ?
Tito is először csak az egyik lábát veszítette el, térden alul, azután tovább söntölték, végül belehalt, Jugoszlávia pedig jól szétesett. Viktor, Viktor, vigyázni kellene a prosztatádra! Mi lesz Orbanisztánnal nélküled?

Akad itt még egy komoly hasznosítási lehetőség. Kereskedelmi érzékkel rendelkezők még manapság is árulnak Jeruzsálem kapui előtt Jézus keresztjéből származó szilánkokat, méghozzá igen jó pénzért. Ha hiszitek, ha nem, van rá vevő. Namármost: egy igaz orbánhívő nem lehet meg néhány szem, a vezér nyálával illetett szotyolahéj nélkül! Milyen csupasz lenne nélküle a házi oltár!
Igaz, hogy nem teste és vére, de hát, a bizonytalan hitű Orbán esetében ez nem is lehet elvárás, bőven elég a nyála! Országpecsétes, nemzeti színű szalaggal lezárt nilonacskóban, 10-15 szem orbáni szotyolahéj, sacc per kábé. 10€-ért, a hívők vinni fogják, mint a cukrot!

Tuti nyereség, mert mennyi is manapság, a B-közép szektor kapuja előtt egy mericske szotyola? 200 huf? Nem teszek az ötletre kopirájtot, de azért a szokásos 5% üzletszerzői haszonra igényt tartok!

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr28310000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

179584 2012.08.31. 07:29:01

Itten állok zavartan. Hát már az is baj, ha nagy és kedves Vezetönk mutatja, hogy igen is a nép egyszerü gyermeke, nem holmi finnyás újgazdag, aki még a szotyit is késsel- villával enné....:)) Én a tökmag gyógyító hatásáról hallottam eddig. Lehet, hogy a szar nyugati világ ebben is el van maradva mögöttünk? Biztos, ami biztos, Svédiában nincs egyetlen egy prosztatabeteg cinke sem:)))

156668 2012.08.31. 07:44:18

"Szerintem a közvetítés alatti vágókép megjelenése óta nyugati elemzők tucatjai vizsgálják, hogy egy európai közösségi ország miniszterelnökét mi késztetheti madáreledel evésére"" Ez világbajnok mondat!

267802 2012.08.31. 07:57:54

Rasid! Állítólag prosztata nélkül is lehet élni, de minek? Viszont Orbán nélkül? :-))

163107 2012.08.31. 09:52:43

Bunkó, na. Az volt, az is maradt, és ahogy öregszik, egyre jobban előjönnek a "gyökerek", a gyerekszoba hiánya, ami alatt nem külön szobát értünk feltétlenül. Borzasztó a viselkedése az egész társaságnak.Most ez vadbarom, szintén paraszt bunkó Lázár pofázása az amerikaiak nyomásáról Gyurcsány ügyben, mire volt jó? Hát a Pubi tüsténkedése a republikánusok mellett? Amúgy mindenképpen Obama nyer, kell nekik az utána következő levegőnk nézés? Még a mostaninál is jobban? Egyik külpolitikai ökörséget csinálják a másik után. A belpolitikai ökörségekről nem is beszélve.

34417 2012.08.31. 11:24:27

6. Osszián (szerkesztő) 2012. 08. 31. 9:52 a pubi már három képviselővel is találkozott a kétszázból. eggyel a WC-ben - egymás mellett pössentettek, eggyel a liftben, eggyel meg a bárnál. az elsőnek prosztata gondjai voltak - na, neki jól jött volna orbán népi gyógyszere, de úgy tudom, az amerikaiak valahogy viszolyognak a madáreledeltől - így a saját bajával volt elfoglalva, semmint orbán hogylétével. a liftes pasas csak két emeletet ment, ezért a pubi csak addig jutott el, hogy bemutatkozzon: i am hungary, mire a pasas furcsán nézett rá, és megkínálta egy, tegnapról a zsebében maradt omlós keksszel, amit a pubi természetesen omlósznak ejtett. a báros pasas simán részeg volt, arról nem is beszélve, hogy úgy en bloc, se a republikánus képviselőnek, se az átlag amerikainak fingja sincs, ki az az orbán, és legkevésbé se érdekli őket az egészségi állapota.

34417 2012.08.31. 11:31:17

5. grincs 2012. 08. 31. 7:57 azért én megpróbálnám. mármint, orbán nélkül. a világ ugyan szegényebb lenne egy világnemzeti szellemi óriással, de én gazdagabb lennék maradék éveim nyugalmas leélésével. nem mellesleg, orbán is szépen eléldegélne összelopott vagyonából, meg államilag biztosított nyugdíjából. nem is értem, mijaf@szért nem hagy minket békén?

34417 2012.08.31. 11:36:03

3. Marijja 2012. 08. 31. 7:29 drágám, ti a hüvelygombához értetek, mi a prosztatához. ez utóbbira minden olajos mag hasznos: tökmag, napraforgómag, mogyoró, dió, kesudió, tán még az olivabogyó is. ami pedig a kedves vezetőt illeti, valóban a nép egyszerű gyermeke, és csak mellérendelőleg egy bunkó paraszt.

34417 2012.08.31. 11:40:37

mivel freewolf koma kényes etikai ízlése kifogásolja, hogy saját magamhoz szólok, hát beemelem az első két kommentet a postba, amúgy is annak szerves egészét képezi. köszi, wolfi, eljöhetsz hozzám olvasó szerkesztőnek! jól érzékelhetően olvasni még tudsz - ugyan az értelmezéssel akad némi gondod. de sebaj, a te szinteden már az is eredmény, hogy meg tudod különböztetni a nagy és kis betűket:-)))

163107 2012.08.31. 11:45:13

Nem baj Rasid, kapott Romney nagyobb támogatást bárkinél, borítékolom a győzelmét: az a hatalmas erőt képviselő, így az amerikai elnökválasztásban lényeges befolyással bíró IKSZ. "Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szerint a transzatlanti közép-európai országok - így Magyarország is - megerősödik, ha a republikánusok a 2012-es elnökválasztáson győzelmet aratnak és visszaveszik az Egyesült Államok vezető pozícióját az átalakuló világrendben." A magyarok meg világnemzet, ezt a szotyis kondástól tudjuk, úgyhogy reszkess Obama!

34417 2012.08.31. 11:58:11

9. Osszián (szerkesztő) 2012. 08. 31. 11:45 én azért fenntartással vagyok. a kiskondás járt itt-ott, de furcsa módon, ahol felajánlotta segítő kezét, + a gazdasági együttműködést és az elvtársi szolidaritást, mihelyt kitette a lábát, kitört a forradalom! nem mellesleg, ez az x, nincs egy kicsit eltájolódva? mintha magyarország mérvadó politikai tényezőinek az usa lenne az utálatos kép a zsidó templomban, különben is, az ő zsidó bankáraiknak köszönhetjük nyomorunkat, sőt, és egyáltalán! mi is akkor az az átalakuló világrend, amiben az usa visszaveszi vezető pozícióját? ezek az utópisták még nem hallottak kínáról?

163107 2012.08.31. 14:40:07

...-)) Nem elég, hogy köhög a bolha, de ráadásul hülyeségeket köhög...-) Itt egy link (Operabaráttól csentem), nem semmi, a pocakja, lassan átmegy Döbrögibe. http://sportgeza.hu/futball/2012/08/31/orban_viktor_a_bajnokok_ligaja_a_cel/

34417 2012.08.31. 16:38:32

Osszián (szerkesztő) 2012. 08. 31. 14:40 éntőlem lehetne quasimodo is, csak a fejében lenne rend! ami pedig a ligát illeti: teljesen mind1, milyen csoportot kapnak. ha erőset, az lesz a baj. ha gyengét, akkor az. mert ott is arról szól minden, hogy tudnak-e focizni.ahogy hofi mondta: tud úszni? nem. és, ha megfizetem?

34417 2012.08.31. 16:42:33

ott a cikk a nol-on: orbán gagyi inge 19 éves:-))) nem kellene ezt a viktor gyereket profilból fotózni...nagyon előnytelen. igaz, nem tudom, van-e neki előnyös oldala egyáltalán?

267802 2012.08.31. 17:33:23

13. harunalrasid (szerkesztő) Rasid! Azért mégiscsak van, hiszen van öt gyermeke! :-))

34417 2012.09.01. 07:22:56

14. grincs 2012. 08. 31. 17:33 őket sem egyoldalúan csinálta:-)))
süti beállítások módosítása