Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

A bolsik alanyi jogon pártagok maradhassanak!- interjú dajctomikával

2011. szeptember 30. - Harun al Rasid

Köszöntök mindenkit a Twitter Betyárjai műsorában, és itt ül mellettem dajctomika, Magyarország első és egyetlen politikai celebje:

- Köszöntelek tomika.

- Én is köszöntök minden kedves érdeklődőt.

- Tomika, szoktál szoláriumba járni?

- Jó kérdés, veszem a lapot. Nos, igazából nem szoktam befeküdni, csak mellette ácsorogni. Nézegetem azt a nagyszerű gépezetet, és közben azon gondolkodom, hogy ezek a büdös komcsik hogyan tudnak órákig fetrengeni benne. Nem ég le a pofájuk?

- Leég? Nem tudom?

- Hát biztos! Most gondolj bele: nem elég, hogy naphosszat szarod magadból azt a sok hülyeséget, miközben emberek milliói nyomorognak a te baromságaid miatt, még be kell gyömöszölnöd magadat abba a hengerszerű masinába, amiből csak úgy árad az a förtelmes fertőtlenítő szag. Hányingerem van tőle.

- Köztudottan nem csak ettől van hányingered.

- A bolsikról beszélsz? Na, ja. Rángatják magukat mint a Jancsi bohóc. Nem vicc?: az emberek már majdnem azt hitték, hogy végre megszabadultak tőluk, azt tessék. Tiszta szánalmas...

- Most Gyurcsány Ferenc esetleges kizárásáról beszélsz?

- Ja, arról. Jövök haza Brüsszelből, és mit olvasok: ez a paraszt azonnali reformokat sürget a szociknál. Ez mind hagyján, de mit csinál erre ez a nyálgép? Ki akarja zárni a parasztot a párjából. Ez a suttyó ordenáré gyökér- és még finoman fogalmaztam -, ki akarja golyózni a volt főnökét abból a komcsi közösségből, amelyik kenyeret adott a szája elé. Nem pofátlanság?

- Ja. De mi közöd neked ehhez az egészhez?

- Nagyon is sok. Ezen tahóság okán, egy törvényjavaslatot készülök beterjeszteni a parlament elé.

- És mit tartalmazna ez a javaslat?

- Annak a politikusnak, aki egész életében kiállt a bolsevik eszmeiségek mellett, annak alanyi jogon járjon a szocialista pártagság.

- Ezt nem mondod komolyan.

- De, de, igen. Most gondolj bele: Ez a szerencsétlen egész kis kora óta a hülyeségen nőt fel. Ezt nyomták cukorka helyett a szájába, és még a reggeli kakaója mellé is Népszabadságot kapott, a csodálatos Garfield helyett; csoda, hogy egyáltalán felnőtt valahogy. Erre jön ez a takonygombóc, és meg akarja fosztani az álmaitól.

- Ez nagyon komoly, mesélj!

- Egy halom EU tanulmány fekszik az asztalomon a mellőzött bolsik társadalmi beilleszkedéséről. Frusztráció, szellemi összeomlás, emlékezet kiesés, és még napestig sorolhatnám az ezzel járó tüneteket. Még olyan esettel is találkoztam, hogy a komcsi csecsen nevelkedő politikus hirtelen identitászavart szenvedett, és felvételért folyamodott a Fideszhez. Természetesen elutasítottuk, de nem ez a lényeg. Nem engedhetjük meg, hogy ezek itt identitástudat nélkül ténferegjenek, pláne nem volt miniszterelnök formájában. Még többeket megfertőznének, és akkor mi lesz? Ki vállalja ezért a felelősséget?

- Milyen vízhangja vannak a javaslatodnak?

- Szerinted? A többség támogatja. Persze a komcsik üllősztrájkot irányoztak elő az elfogadása esetén, csak éppen azt felejtik el, hogy a NASA is egy hasonló programot készül kidolgozni a felhalmozott űrszeméttel kapcsolatban. Nem ördögtől való ezen gondolkodni, és biztos vagyok benne, hogy az ilyen takonygombóc férgek is előbb utóbb belátják, hogy nincsen más választásuk. A NASA az űrt uralja, mi pedi az országot. Egyelőre!

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr408309458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

16940 2011.09.30. 19:36:17

Nem tudom, igazán ki-mi ellen irányozza nyilait e pamflet. Azt azonban tudom, hogy a magyar helyesírás szerint két különböző szó az "egyelőre" és az "egyenlőre"...

115729 2011.09.30. 19:46:27

navigator! Húúú, ha nem lennél....köszi:)

16940 2011.09.30. 20:25:08

Szívesen. Máskor is. Velem szintén előfordul...

69910 2011.10.01. 11:22:55

Derecskei Zoltán, ezt a zagyvaságot szellemességnek szántad? Ha csak ennyire tartod képesnek magad, jobban teszed, ha átalszod ezt a neked túlságosan bonyolult világot. Százados.

115729 2011.10.01. 14:43:00

szazados90! Próbálom, de nem hagynak aludni. Arról pedig, hogy mire érzem, és mire nem érzem magam képesnek, köztünk szólva: beszéljenek az eredmények:)
süti beállítások módosítása