Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Magukfajták

2010. április 22. - Harun al Rasid

Itt tekeregnek a „liberalizmus” kígyótojásaiból kikelt sziszegők. Komolyan meglep, hogy a nyílt, ordenáré sértegetés milyen teret nyert. Azt hiszem, hogy elég beleolvasni a hivatkozott blogba és meglepődik az olvasó, meddig is lehet elmenni!

Itt tekeregnek a „liberalizmus” kígyótojásaiból kikelt sziszegők. Komolyan meglep, hogy a nyílt, ordenáré sértegetés milyen teret nyert. Azt hiszem, hogy elég beleolvasni a hivatkozott blogba és meglepődik az olvasó, meddig is lehet elmenni!

http://jehu.nolblog.hu/archives/2010/04/20/Nemzeti_egysg__ms_se/

Már nem meghökkentő, hogy a nyílt nácizás, fasisztázás olyanná vált, mint a kukában turkálók náthás hangúak kötőszavai, de ismét leleplezte magát a magát „liberálisnak” valló, de nyíltan diktatórikus, intoleráns és ordenáré kisebbség. Igen, egy kisebbségről van szó, aki viszont határozottan magát a többség fölé helyezi és beteg elképzeléseit rá akarja erőltetni mindenkire, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.

Végül is miért ne árulnám el a hivatkozott cikkel való ellenérzésem okát. Kezdetnek annyit, hogy a sértegetés és az alpári hangvétel sem a blogban, sem a hozzászólásokban nem erény. Akinek mocskos, mosdatlan a szája, annak a gondolatai is hasonlóak és bár hihetetlen csapás, de a saját lelkét is magának kell elviselni, amíg nem fröcsögi szét maga körül az epét.

Továbbá tapasztaltam, hogy az említett szerző a tolerancia nevében és a meggyőződésétől hajtva gyakran szigorúan kigyomlálja a neki nem tetsző megjegyzéseket, vagy valamit durván visszaválaszol. Óhatatlan, hogy valamilyen szinten gátat szabjon az ember az elvadult gyalázkodóknak, de mikor maga az ellenvélemény az ok, akármilyen kulturált formában is, az erkölcsileg indokolhatatlan.

A vélemény nyilvánítás szabadsága alapjog. Érthető, ha valakinek más az elképzelése az adott szituációról és a vita, beszélgetés segíti egymás megértését. Esetünkben ez szinte bűn! A fent említett cikkben kimondottan a nemzeti összefogás ellen tört pálcát a szerző, a másságra téve a hangsúlyt és a sokszínűségre! Hol a sokszínűség és nem a nemzeti egység fontos nekünk? Mit sokszínűsködik nekem valaki a magyar nemzet hazájában? Magyarország a magyaroké! Nem a tarkáknak van alkotmánya, hanem a magyar nemzetnek! „Liberálisainknak” a nemzet üldözendő fogalom. Nem egyszer tették már le a névjegyüket, hogy a nemzet fogalmát sérelmesnek tartják, hiszen a nemzeti szimbólumokat nyíltan gyalázzák, gúnyolják, persze nem minden nemzetét. Ugye, vannak azért egyenlőbbek!

Ilyenkor nyert értelmet a magukfajták és a magunkfajták megnevezés. Aki minden nemzeti összefogást tagad, mert csak a nyílt nihil, széthúzás és persze ők a fontosak, tudom már hová tartoznak. Akinek a nemzete és a hazája történelme, szimbólumai és a hazafiság üres, üldözendő dolog és nem ért vele egyet, sőt gúnyolódik, nos, ők a magukfajták, akikkel nincs vita többé! Nem lehet vita, mert az undor nem meggyőződés kérdése, azt érezni lehet, mikor megcsap a mocsok szaga!

Mi, akik pedig nemzetben gondolkodunk, a választások végeztével fejet kell hajtanunk a győztesek, a többség előtt, ha nem rájuk voksoltunk és együtt kell működnünk. Sem pártállás, sem nézet, de eszmeiség sem lehet akadálya annak, hogy a nemzet érdekében tegyünk, mert mi vagyunk a nemzet mindannyian, akik hiszünk az egységében és nem sunyi módon gyalázkodva mocskoljuk azokat, akiknek jelent valamit a Haza!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása