Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Fogadjon a kétharmadra!

2010. április 18. - Harun al Rasid

Remélem, hogy kényelmesen elhelyezkedett a karosszékében, és bekészített mindenféle jót, amire szüksége lehet a tévénézése során. Sört, édességet és mindent, ami szemnek szájnak ingere.

Mi ennél is többet ajánlunk!

Fogadjon a kétharmadra!

Nálunk ezt is megteheti. Igaz, hogy mások is bombáznak hasonló ajánlatokat, de nálunk most jobban megéri, hogy megtegye.

Miért?

Mert nem fizetünk semmit, hiszen Ön mindenféle képen nyer. Megteszi a tétjeit és izgatottan várja az eredmény hirdetést. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy próbára tegye a képességeit, és eközben hódolhat kedvenc szórakozásának: A fogadásnak

Próbálja ki most 50%-os kedvezménnyel. Nincs más dolga, csak beikszelni a megfelelő rubrikát és várni a jövő vasárnapi eredményhirdetést. Akkor minden kiderül. Még az is, hogy hova tűnt Eduardo az Eszmeraldából.

Tegye meg tétjeit:

Az fogadási szorzóink a következőek:

Meg lesz a kétharmad 0,00003

 

Nem lesz meg a kétharmad                 132,000

 

Egyenlő                                                  A teljes magyar költségvetés

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása