Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Valódi lehetőség

2010. március 26. - Harun al Rasid





Beszéljünk komolyan..

2010 választás lesz a pártok között


Először a menű : MSZP, Fidesz,.Jobbik    ( mivel ez az étterem maradékokkal nem foglalkozik, ezek az ételek  választhatóak )

MSZP : Egyesek szerint 60 éves a párt, mások szerint csak 20, ha azt veszem a szocialista párt két rendszert is megtudott buktatni, ennek oka, hogy nem lehet az állami kiadás több mint a bevételi oldal, pontosabban lehet ha a gazdaság elég erős és utoléri magát, az adózók adóznak, az emberek meg dolgoznak, elvileg ez volt a cél, a valóság az hogy az államadósság megkétszereződőtt, lemondott az istenként tisztelt miniszterelnök, aki hitelből müködtette az országot, majd angolosan távozott, de a CD-jét ha akarjuk mindíg elővehetjük mint mementót.

Tehát az első lehetőség egy olyan MSZP választani, aki felelőtlenűl vette fel a hiteleket, az ellenzék nyomására, legalább is az "ikon " ezt adta be a társadalomnak, tehát segíteni akart rajtunk úgy, hogy eladósította az országot, szerintem ezt a pártot felejtsük el...  ( egyenlőre )

Fidesz : Már nem a fiatalok pártja, de hatalomra még éhes, a " mester " szerint ő mindíg egy utat járt ezidáig, a középréteg és a családok megerősítése a cél, polgári életmód, tiszta átlátható hazugságmentes költségvetés, és Magyarország többlábon tartása, szigorú költségvetés, a nemzeti identitás megszerzése, és akkor már is 15 millióan vagyunk, emellett a munkanélküliség mellett, bíztató..

A fidesz nagyon erős párt, a "mester " szava szent, ha komolyan veszem a jelenlegi politikai helyzetet csak a fidesz jöhet szóba...
Cirka 10 évig itt nem lesz népszerű egyik párt sem, mert a helyzet kritikus ( köszönhetöen, az ikonnak ) csak népszerütlen intézkedésekkel lehet kijönni az adósságból, ezt egy kis párt nem viselheti el, ide erő kell...
Ha van a társadalomban felelősség érzet látni fogja hogy nincs már mit igérni, és ez azt jelzi hogy a katasztrófa határán vagyunk, már nem mi határozzuk meg a passzát szelet, már a tökések szemöldök ráncolását lessük, ők Magyarország igazi urai..

Jobbik : Csak azért irtam választható ételnek, mert be fognak kerülni a parlamentbe, de normális ember nem hiheti el azt hogy katona államot kell csinálni ebben az országban, nem vagyunk mi Afganisztán....



Ahhoz hogy a fejlett nyugathoz tartozzunk, úgy is kell viselkednünk, mint ember, mint társadalom tekintetében...   ne gondolja már azt a világ hogy itt mindenki csak hazudik...


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása