Gondolatok, ellenszélben. Aki profi hajós, az ellenszélben is képes előre haladni.

Ellenszélben

Ellenszélben

Bohócok csapata

2010. március 12. - Harun al Rasid

Itt a farkas a kertek alatt! Hu-húúúúúúúúú, hallatszik innen és onnan is, mert ugye azért a politikai haszonszerzés reményében maradt a jól bevált stratégia! Félelmet kell kelteni, pánikot kell generálni. A Jobbik tör előre, támogatottsága lassan belegyalogolja a betonba a szocialista pártét. Komoly erőfeszítések történnek ellene, az összes létező média, kivéve a kimondottan Jobbikosokat és a gerillákat, szinte minden eszközzel támadásban van. Fidesz, MSZP és minden egyéb formáció, nevesek és nevenincsek vetik be magukat a „szélsőségek” ellen.

Hiába az amúgy logikus elképzelés, képtelenek megfékezni a Jobbikos előretörést. A félelem igen megfelelő lenne a szavazók befolyásolására, de mivel ezt az adut már igen sokszor kijátszották, hiteltelenné vált. Most pánikot kell kelteni, mert akkor kizárólag az ösztönök és a menekülés veszi át a szerepet a testben a tudat fölött. Mit mondjak erre? A huhogók szerencsétlenségére egy gondolkodó nemzettel húztak ujjat tönkretevőink!

Van még némi idő a megmérettetésig és senkinek ne legyenek illúziói. Lesz számonkérés, mert sajnos van kiket és van mit, ha pusztán csak a hatályos törvényekre is gondolok és a furcsa mód ellopott nemzeti vagyonra. Egy országnak van már elege! A műrettegők, a bűnpártolók, a gyalázkodók most cidriznek, pedig fölöslegesen, hiszen ha összedől a cirkusz, nem a bohócokat fogják elővenni. Vannak itt nagyobb vadak, több eltüntetett összegek, csúnya törvényszegések, kit érdekelnek ilyenkor a rémhírterjesztők és poéngyárosok.

Sőt, mint ahogy tudjuk, hogy a hazugság sajátja a tarka beszéd és az egyenes mindig egyféleképpen szól ezek a helyzetet dramatizáló, túllihegők annyit érnek el, hogy már az igazság sem hangzik hitelesen tőlük, ha még egyáltalán tudják, hogy mi az! Később, ha a helyzet normalizálódik és az ország végre egy helyes kerékvágásba kerül, ezekre a huhogókra változatlanul szükség lesz!

Amit eddig a kabaré adott elő, azt most komoly arccal majd a nagy „szélsőség” ellenes harcosok teszik. A melldöngető „liberálisok”, akik valahogy mindig valakik ellen azok és csak, hogy meg ne feledkezzünk róluk, egy mozit megtölteni képtelen „antifák”, talán a másságért küzdő, gyomrot felfordító módon felvonuló úgynevezett „melegek” és persze a többség jogait terrorral kordában tartani akaró „jogvédők”! Kellenek ők, mert hasonló a szerepük, mint annak idején Mátyás három lustájának. Láttatni kell az eredményét annak, ha valakik szabadjára engedik a nihilt és a jog nevében minden jog ellen vannak.

Ahogy annak idején az MSZP sátraiban nyomott pólón állt: „Nem kell beszarni elvtársak!” Ez egy olyan „szélsőséges” ország, amelyik nem bántja a bohócait, hanem kacag rajtuk szívből! A tyúktolvaj rókáknak ketrecben a helyük, de a  bohócainkért álljunk ki, mert a nevetés maga az élet!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása